Projecten

Meerdere repetities met eindconcert

Wil jij je stem al samen zingend ontwikkelen? Vind je het prettig om in een afgebakende periode intensief aan het werk te zijn? Voor jou bied ik kortlopende projecten aan. In deze projecten werk je samen met een groep zangers richting een concert of voorstelling.

In een periode van 2-5 maanden werk je op verschillende manieren aan het project:

  • gezamenlijke repetities geleid door mijzelf en een pianist
  • eventueel individuele zanglessen van 45 minuten waarin je werkt aan je eigen stem en een solo stuk
  • zelfstandig en in stemgroepen de muziek (verder) instuderen

Het project wordt afgesloten met een voorstelling of concert voor publiek.

Elk project is uniek en heeft een eigen muzikaal thema waarin bijvoorbeeld een land of componist centraal staat. Afgelopen jaren zongen we onder andere het Stabat Mater van Pergolesi, Engelstalige muziek, Mozart en Kurt Weill.

Vooraankondiging: Kerst in deMess, Winterconcert, september-december 2020

.

Schubertiade, project voor ensemble en solisten
Mei-juni 2020

Voor wie?
Heb je zangles en of zing je al langer in een -klassiek georiënteerd- koor? Heb je zin en tijd om in korte tijd muziek in te studeren, tijdens de ensemble repetities te investeren in samenzang en onderdeel te zijn van een leuk programma?

Lees verder

With Laughter and Sorrow
Januari-februari 2020

Voor wie?
Houd jij van afwisseling in de muziek die je zingt, klassiek, lichte muziek, barok, 20ste-eeuws, solo of in ensemble. Ben jij geïnteresseerd in wat muziek jou te zeggen heeft en wil je leren hoe je dit kan overbrengen in jouw stem en performance? Vind je het leuk en uitdagend om in korte tijd iets op de planken te brengen?

Lees verder

Kerst in deMess
September-december 2019

Voor wie?
DeMess organiseert een koorproject en jij kan meezingen! Je hebt een goede zangstem en ervaring met (koor)zingen. Je bent in staat zelfstandig, met behulp van mp3-tjes, je eigen partij in te studeren en je vindt het leuk en belangrijk om jouw stem te laten horen en onderdeel te zijn van een klein koor.

Lees verder

Stabat Mater van Pergolesi
januari-maart 2019

Voor wie?

Heb jij zangles of zing je al jaren in een koor? Heb jij dit prachtige stuk voor vrouwenensemble al eerder gezongen en ben je in staat om het in een paar repetities op niveau te brengen?

In maart 2019 zullen wij dit stuk nogmaals gaan uitvoeren. Voor die tijd zullen we in 3 repetities het stuk uitvoeringsklaar maken. Wil jij mee doen laat dan een bericht achter en ik stuur je na de zomer de details.

Lees verder

Floralialaan 41 | 1402 NJ | Bussum

06-29 16 54 60

info@karinbrunt.nl

 

 

Fotografie: Nicole Veldhuis & Marianne Ulrich

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Wat zijn jouw interesses?
Invalid Input

Top