Zangles

Toen ik jong was en in het donker door het poortje naar ons huis moest lopen zei mijn vader vaak tegen me: ‘als je bang bent, dan moet je gaan zingen, dan verdwijnen de spoken, dan hoef je niet meer bang te zijn.’ En het hielp!
Nu ben ik zangeres, ik treed op en ik geef zanglessen en workshops.

Dit ben ik , wat wil jij?

Ik bied zanglessen, losse workshops en projecten aan op elk niveau: of je nu altijd gehoord hebt dat jij niet kan zingen, net begint of vergevorderd bent, of je samen wilt zingen of juist individueel.

Individuele zangles

Van focus en bewustwording naar je laten horen!

In deze lessen ben ik er voor jou en begeleid ik je in jouw persoonlijke traject naar het podium waar jij je kunt laten horen!

Meer info

Projecten

Meerdere repetities met eindconcert

Wil jij je stem al samen zingend ontwikkelen? Vind je het prettig om in een afgebakende periode intensief aan het werk te zijn?

Meer info

Thematische workshops

Kennismaking en verdieping

Zin om te zingen zonder je vast te leggen? Behoefte aan extra oefeningen voor de ademhaling? In deze workshops zoem ik in op één van de thema’s rondom zingen.

Meer info

Online zingen

Zingen vanuit huis, alleen of samen

Zin om te zingen maar graag zelf inplannen, als jij er tijd voor hebt? Niet uit huis kunnen maar toch samen willen zingen? Ik bied online verschillende vormen van zingen aan, kijk zelf wat er op dit moment bij jou past.

Meer info

Floralialaan 41 | 1402 NJ | Bussum

06-29 16 54 60

 

 

Fotografie: Nicole Veldhuis & Marianne Ulrich

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Wat zijn jouw interesses?
Invalid Input

Top