­

Zingen in de tuin

Tussen de vogels en de bomen, beschut door de carport, dat is zingen in de buitenlucht.
Hoe heerlijk!

Zingen in de tuin is een terugkerende workshop voor zangliefhebbers die genieten van samen zingen in een ontspannen omgeving. De repertoire keuze is één- en tweestemmige (volks)liederen, de zanginstructies zijn eenvoudig, doeltreffend en gericht op het verhogen van het zangplezier. Na de workshop sluiten we gezellig af met een drankje.

 

zingen in de tuin

Nieuwe data tot zomer 2023
Aanmelden uiterlijk één week van tevoren

Zondag 19 maart: Lenteliederen
Deze zondag bezingen we de lente, de knopjes aan de bomen, jonge prille liefde en nieuwe ideeën. De lente is het seizoen waar de cyclus start, waarin we vanachter de geraniums weer naar buiten gaan om elkaar opnieuw te ontmoeten. Een fase in de natuur én in ons leven. We gaan zingen over hoop, over de liefde en over andere mooie dingen.

Zondag 23 april: Muziek met een uitdaging
Op sommige workshops zingen we mooie meerstemmige muziek waar we dan eigenlijk net te weinig tijd aan kunnen besteden. Op deze zaterdag herhalen we een aantal stukken van vorige workshops, stukken die nog een extra rondje verdienen. Was je er toen niet bij, dat maakt niets uit, geef je op tijd op dan kan je je alvast voorbereiden.

Zondag 4 juni: Zingen langs de Méditerranée
Ter voorbereiding op de zomer die eraan komt een heel nieuw programma met Franse, Spaanse en Italiaanse volksliedjes. Ga de Duolingo app alvast maar downloaden voor de juiste uitspraak of laat je gewoon meevoeren met deze vrolijke liedjes.

Zondag 16 juli: Musical hits, spirituals en andere Amerikaanse meezingers
Ook dit semester staat dit thema op het programma. Amerikaanse meezingers, liederen waar je geen genoeg van kan krijgen. Bekende nummers en lekker in het gehoor liggende, mooie één- en tweestemmige melodieën.

Onder de beschutte en gezellig ingerichte carport is het fijn zingen en kan ‘Zingen in de Tuin’ bij de meeste weersomstandigheden gewoon doorgaan, neem bij twijfel altijd contact op.

Praktische informatie:

  • De tuin opent om 14.50 uur
  • Workshop begint om 15.00 uur, duurt tot uiterlijk 16.15 uur
  • Locatie, een ruime privé tuin in Bussum
  • Investering € 15, de betaallink ontvang je na jouw aanmelding
  • Na betaling ontvang je de bladmuziek en ingezongen liederen
  • Bladmuziek zelf uitprinten
  • De workshop gaat door met minimaal 8 en maximaal 16 personen
  • Deze workshops zijn goed geschikt voor de beginnende zanger.

‘Op zangles gaan bij Karin is één van de beste beslissingen in mijn leven en de workshop "Zingen in de tuin" is daarbij absoluut de kers op de taart!’

‘Het is een perfecte middag van ontspannen samen zingen, vinden van muzikale en menselijke harmonie met als afsluiting een gezellige borrel. Het is een onmisbare middag in
mijn agenda geworden!’

Deze workshops zijn goed geschikt voor de beginnende zanger.
Houd je van meer uitdaging en wil je gerichte aanwijzingen om jouw zangstem te verbeteren check dan de workshop ‘Zang in progress’ of informeer naar de individuele zangles.

 

Inschrijven

Geef bij de inschrijving aan voor welke datum/data je je aanmeldt.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
­