­

Zingen in de tuin

Tussen de vogels en de bomen, beschut door de carport, dat is zingen in de buitenlucht.

Hoe heerlijk!

Zingen in de tuin is een terugkerende workshop voor zangliefhebbers die genieten van samen zingen in een ontspannen omgeving. De repertoire keuze is één- en tweestemmige (volks)liederen, de zanginstructies zijn eenvoudig, doeltreffend en gericht op het verhogen van het zangplezier. Na de workshop is er gelegenheid voor een drankje.

 

zingen in de tuin

Nieuwe data tot zomer 2022

Aanmelden uiterlijk één week van tevoren

Zondag 27 maart: Lenteliederen
De krokusjes staan in bloei, de eerste bloesem hangt al aan de bomen, het wordt tijd dat we de lente gaan bezingen. Zing mee met deze mooie één- en meerstemmige liederen uit binnen- en buitenland.

Zondag 29 mei: Musical hits, spirituals en andere Amerikaanse meezingers
Had je de workshop in november gemist? Geen probleem, we doen ze gewoon in de herhaling want deze liederen kan je niet vaak genoeg zingen! Que sara, When the Saints, Somewhere over the Rainbow en meer van dit soort lekker in het gehoor liggende één- en tweestemmige melodieën.

Zaterdag 9 juli: Ken u klassiekers
Ik zal eerlijk zijn, als het komt op klassiekers sta ik geregeld met mijn mond vol tanden, hoe zit dat bij jou? Hum je zachtjes op de achtergrond, of zing je luidkeels mee, het mag allebei, Heidenröslein, O Sole mio en nog meer oude bekenden.


Data herfst en winter 2021:

Zondag 26 september: Nederlandse liederen uit de oude doos
Ken jij de eerste regel van Aan de Amsterdamse grachten? We zingen liedjes waarvan je het refrein luidkeels mee kan zingen maar waar je meestal hapert bij de coupletten. Na deze zangworkshop dus niet meer!

Zaterdag 23 oktober: Herfstliederen
In de (zang)literatuur staat herfst niet alleen symbool voor vallende bladeren maar ook voor een levensfase. De fase waarin je wilde haren wat grijzer worden, je niet meer zo nodig hoeft maar je kan zijn met wat er is. Verdieping en wijsheid, daar gaan we over zingen.

Zondag 28 november: Musical hits, spirituals en andere Amerikaanse meezingers.
Que sara, when the Saints, somewhere over the rainbow en meer van dit soort lekker in het gehoor liggende, mooie één- en tweestemmige melodieën.

Zaterdag 18 december: Carols en meer
Een week voor Kerst staat de zangworkshop in het teken van glühwein, kerstbrood, carols en andere kerstliederen. Bekende en onbekende liederen die je in een feestelijke kerststemming brengen.

Praktische informatie:

  • De tuin opent om 14.50 uur
  • Workshop begint om 15.00 uur, duurt tot uiterlijk 16.15 uur
  • Tuin met carport, Bussum
  • Investering € 15, de betaallink ontvang je na jouw aanmelding
  • Na betaling ontvang je de bladmuziek en ingezongen liederen
  • Bladmuziek zelf uitprinten
  • De workshop gaat door met minimaal 8 en maximaal 16 personen
  • Deze workshops zijn goed geschikt voor de beginnende zanger.

Door de goed geregelde voorzieningen kan ‘Zingen in de Tuin’ bij de meeste weersomstandigheden gewoon doorgaan, neem bij twijfel altijd contact op.

Houd je van meer uitdaging en wil je gerichte aanwijzingen om jouw zangstem te verbeteren check dan de workshop ‘Zang in progress’ of informeer naar de individuele zangles.

Inschrijven

Vul dit formulier in om je in te schrijven

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
­