­

Zang in progress

Lekker zingen en ondertussen werken aan je stem, dat doen we in deze workshop.
Doe je mee dan zing je mee in de ensemble stukken en kies je daarnaast nog voor een solostuk en, of een duet.

Solo zingen of in een ensemble, het vraagt soms iets anders van je stem. In een ensemble maak je samen de klank, luister je naar elkaar, moet je samen intoneren. Als solist ben je alleen verantwoordelijk, mag je wat ruimer zingen en vaak wat meer klank maken.
Het mooiste is als je je stem zo kent dat je meerdere kanten van je stem kan inzetten. Alle zangoefeningen en - instructies zijn erop gericht om je daarmee te helpen.

Samen zingen verbindt en samen leren ook. Laat je in dit proces ook inspireren door de andere zangers, door naar elkaar te luisteren, en aanwijzingen voor de ander ook voor jezelf uit te proberen.

Zang in Progress

Data seizoen 2021-2022

Zaterdag 11 juni  2022
Deze workshop staat in het teken van liederen en ensemble stukken van Franz Schubert, waaronder variaties op Die Forelle voor SATB en La Pastorella voor SSA.
Graag opgeven vóór 14 mei..

Zaterdag 2 juli 2022
Masterclass voor solo’s en duetten met afsluitend concert. Je hebt je aria of lied ingestudeerd en dan is het nu tijd voor de finishing touch. In deze workshop gaan we in op interpretatie, waar gaat het over en hoe laat je dat horen in je klank. En waar let je op als je samen speelt met piano en/of zingt in een duet. 
Graag opgeven vóór 5 juni.

Praktische informatie:

  • Welkom vanaf 10.45 uur met koffie en thee
  • Workshop begint om 11.00 uur, duurt tot uiterlijk 16.30 uur
  • Locatie Doopsgezinde kerk, Wladimirlaan 10, Bussum
  • Investering € 58,00 incl. koffie, thee en lekkere baksels
  • De workshop gaat door met minimaal 10 en maximaal 20 personen
  • Na betaling ontvang je de bladmuziek van de ensemble stukken

Dus, heb je zangles en of zing je in een koor, wil je samen zingen en ondertussen je stem verder ontwikkelen, ben je in staat om zelfstandig het repertoire te zingen en je eigen te maken, dan is deze workshop zeker geschikt voor jou.

Ben je beginnend en/of wil je gewoon lekker zo af en toe zingen in groepsverband, dan verwijs ik je door naar de workshop ‘Zingen in de Tuin’.

Inschrijven

Vul dit formulier in om je in te schrijven

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
 
­