Voice dialoque

Voice dialogue is een methode ontwikkeld door Hal en Sidra Stone.
Het is een methode om de verschillende stemmen in jou, ook wel subpersonen genoemd, te onderzoeken en te laten spreken. Subpersonen zijn als het ware persoonsdelen die op specifieke momenten in actie komen en ongemerkt de touwtjes in handen nemen. Het zijn die kanten van ons die we goed kennen en waarvan we zelf al snel zeggen, ‘tja, zo ben ik nou eenmaal’.

Stel, je kent jezelf als iemand die graag anderen helpt, dan is een van jouw primaire subs de helper. Dan zal je de andere kant, degene die nodig heeft of hulp kan vragen, niet goed kennen, deze is een van jouw ontkende subs. De meeste van ons kennen een hele variatie aan primaire en ontkende subpersonen. Het belangrijkste is dat je gaat herkennen wanneer ze naar voren schieten en dat doet je bewuste IK. Hoe bewuster ik mij ben hoe beter ik kan sturen en kan kiezen welke subpersoon ik wanneer iets naar voren schuif.

Voice dialogue helpt je om je bewuste ik te verstevigen, om overzicht te krijgen in hoe het voor jou werkt, zodat je elke keer weer voelt dat je een keuze hebt.

Floralialaan 41 | 1402 NJ | Bussum

06-29 16 54 60

info@karinbrunt.nl

 

 

Fotografie: Nicole Veldhuis & Marianne Ulrich

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Wat zijn jouw interesses?
Invalid Input

Top