Liselore Ammerlaan

Zangles bij Karin gaat over meer dan alleen noten produceren of een lied ‘mooi’ laten klinken; zo geldt dit althans voor mij. Het voelt vaak een beetje als schaven aan mijn ego. Dat is goed. Bij zingen zijn er vaak genoeg dingen die niet gaan zoals ik wil. Mijn interne criticus vindt daar uiteraard gelijk wat van maar fouten leren en durven maken horen er ook bij. Zingen voor mij is een stuk persoonlijke ontwikkeling met als kers op de taart de ontdekking dat het ook nog eens heel aardig klinkt!

Ellen Klaij

Het mindful online zingen brengt mij tot mijzelf. Het ervaren van mijn zijn en wat muziek met mij doet. Door een korte meditatie voor- en achteraf en daar tussenin, door mijn stem te gebruiken door het zingen van tonen, liedjes en mantra's, eenvoudig en met herhaling, kan ik mezelf laten gaan. Karin leidt deze workshop op een ongedwongen, prettige wijze. Fijn om de zondagochtend mee te starten.

Marjan

Intense en waardevolle sessies! Het glasheldere inzicht van Karin is onbetaalbaar. Het heeft veel bewustwording en verandering gebracht in mijn dagelijks leven. Het bracht me tot mijn kern!

Anja van ’t Hoog

Ik ontmoette Karin bij een stemrepetitie, de aanwijzingen die zij gaf spraken me aan. Nu, 3 jaar zangles later, merk ik dat zingen een proces is en dankzij haar benadering durf ik me daaraan over te geven. Karin weet het onderscheid weg te nemen tussen beginnend of gevorderd, goed of slecht zingen. Daarmee creëert ze de weg voor ieders eigen ontwikkeling. Mijn eerste solo stuk op de kerstuitvoering stierf ik 1000 doden, nu heb ik dat helemaal niet meer.

Ellen Snoep

Een jaar geleden ben ik bij Karin les gaan nemen. Zij is een inspirerende, grappige docente die je op je gemak stelt. Zij leert mij hoe mijn lijf als een klankkast werkt en hoe ik mijn hele lichaam als instrument in moet zetten bij het zingen. Ik heb eerder gezongen maar was me hier nooit zo van bewust, tot nu. Karin is een stralende, warme persoon en een goed luisteraar. Ze is goed verbonden met zichzelf en kan daardoor makkelijk verbinding met de ander maken.

Bert Schalkx

Na 12 jaar zangles kwam ik bij Karin, spannend, het moet wel matchen wil je tot goede zangresultaten komen. Ik ben reuze enthousiast. Zij weet mij elke keer weer te inspireren en te motiveren. Zij is didactisch sterk, wel kritisch maar met veel empathie en een luisterend oor. Zij heeft veel geduld en geeft mij volop de ruimte. Niet voor niets staat er op haar kaartje Laat je horen!
Dank je Karin, je bent een schat van een mens met het hart op de goede plek.

Esther Paardekooper

Het belangrijkste wat Karin mij leerde is dat zingen, en ook samen zingen, zo leuk is. Je durft te zingen dankzij de inspirerende, humorvolle en veilige wijze waarop zij te werk gaat. Dankzij haar durf ik bij het zingen buiten mijn comfortzone te gaan. Karin maakt je tijdens de lessen bewust van je emoties, zodat deze je niet overvallen als je op het podium staat en waardoor je het lied ook nog eens beter brengt. Het samen lachen om een fout die je maakt of een valse noot die je zingt, werkt bevrijdend.

Annemieke Guns

Ik vond de manier waarop Karin werkte erg prettig, puur en direct, zonder met een vinger te wijzen. Al snel voelde ik mij niet meer overgeleverd aan mijn emoties en kon ik de regie weer in eigen handen nemen.

AvdK

Karin heeft een professionele kijk op hoe bepaalde processen werken, zodat je hier meer bewustwording op krijgt. Zij heeft een rustige benaderingswijze, respectvol en belangstellend. Ik heb geleerd dat ik als gezonde volwassene mijn eigen regie kan nemen, met als gevolg dat ik de keuzes nu niet meer maak uit angst of de wil om anderen te plezieren.

Elisabeth Bruning

Karin volgt je zonder er zelf in te stappen. Zo begeleidde ze mij stap voor stap naar meer inzicht en rust. Wat een professionele vrouw, Karin, bedankt met heel mijn hart!

Edith van Bijleveld

Karin, altijd even rustig, onderzoekend wat zich nu werkelijk in mij afspeelde. Ik ben mijn emoties meer gaan voelen en heb balans gevonden.

Piet Schroeder

De schoonheid van muziek kende ik wel, maar Karin heeft mij ook het plezier in muziek doen leren kennen. Ook al had ik een stevige zangervaring, dankzij Karin maakte ik kennis met nieuwe muziek en leerde ik het reeds bekende nog beter kennen. Zij legt de techniek goed uit, werkt met prachtige metaforen en zij leert je op te treden voor publiek.

Stephan van Roemburg

Karin gaf mij de sleutel tot zingen en verdere ontwikkeling. Ik leer dat zingen emotie is en hoe ik die emotie in zang kan om zetten. Zij helpt mij mezelf te durven zijn en mijn eigen stem te ontdekken en te gebruiken. Zij is een fijne vrouw om mee te werken, je voelt je bij haar als een vis in het water.

Frans Roemen

Voor mij betekent zingen een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Mijn lijf, mijn hoofd en mijn hart ervaren het als iets goeds en bevrijdend. Ik vind Karin zeer professioneel, zij schept een sfeer die vertrouwen geeft, dat stimuleert en geeft steun bij het ontdekken van dat nieuwe hoofdstuk.

Roel

Met 80+ bij Karin leren zingen is een serieuze geweldige ontdekkingsreis

Roelant

Als in na een zware werkdag moe en leeg naar huis ga word ik na de zangles van Karin weer helemaal opgeladen, ik voel me daarna weer vol energie.
Het is wonderbaarlijk dat zingen dat effect op je stemming kan hebben.
Ik word daar erg blij van.

Floralialaan 41 | 1402 NJ | Bussum

06-29 16 54 60

 

 

Fotografie: Nicole Veldhuis & Marianne Ulrich

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Wat zijn jouw interesses?
Invalid Input

Top