­

Coaching voor persoonlijke groei en ontwikkeling

 

Je staat op een punt in je leven dat je je afvraagt hoe je verder moet. Op zich gaat alles z’n gangetje maar je ervaart onrust. He voelt alsof je stilstaat, dat je niet meer doet waar je blij van wordt. Je merkt het in je lijf, op het werk en in je relaties met anderen. Misschien ervaar je ook dat je futloos bent, sneller geïrriteerd raakt, chaotisch bent of emotionele uitbarstingen hebt.

‘Hoe krijg ik de regie weer terug en breng ik meer balans in mijn dagelijks leven?’

Wat wil je? Op welk gebied in jouw persoonlijke leven wil jij de regie weer terug en balans brengen? Wat zijn jouw mogelijkheden, waar verlang je naar? Stel dat alles weer goed zou komen, waaraan zou jij dat merken? We kijken naar wat je blokkeert, welke oude overtuigingen je hebt en hoe deze je belemmeren op weg naar voldoening en gelukkig zijn.

Coaching

Met de methoden waarmee ik werk, versterk je jouw ‘Bewuste Ik’ en oefen je met bewust worden van gedrag, gedachten en emoties. De uitdrukking ‘iets (niet) van je af kunnen zetten’ is een mooi voorbeeld van hoe we werken. Met opstellingen zet je letterlijk iets van je af waardoor je emotioneel en fysiek kunt ervaren hoe je verbonden was, hoe lastig het is om los te laten, wat je ervoor nodig hebt om het van jezelf te differentiëren en hoe het voelt als dat gedaan is.

pdfMet een opstelling wordt het voelbaar78.88 KB

Ik vind deze methoden heel doeltreffend, omdat we vaak wel heel goed kunnen praten over onze emoties maar we ze eigenlijk niet echt voelen. Door elke keer bewust contact te maken met je gevoel, bewust fysieke sensaties te herkennen help je jezelf om de regie weer op te pakken en te behouden.

Kies je voor coaching dan kies je voor investeren in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling!

Bel of mail voor een telefonisch intakegesprek.

‘Karin creëert een hele fijne en ontspannen sfeer om te werken aan zaken die jouw ontwikkeling in de weg staan.’

‘Intense en waardevolle sessies, die veel bewustwording en verandering gebracht hebben in mijn dagelijks leven.’

‘Ik heb geleerd dat ik als gezond volwassene mijn eigen regie kan nemen.’

‘Ik ben mijn emoties meer gaan voelen en heb balans gevonden.’

­