Praktische workshops

Ter kennismaking

In deze losse groepsworkshops onderzoeken we de dilemma’s uit jouw dagelijkse leven als musicus, op het podium en in de lespraktijk. We onderzoeken jou in relatie tot jouw instrument, het publiek en de leerlingen.

We werken met de vragen en dilemma’s uit de groep, je krijgt oefeningen en praktische tips waarmee je zelf verder aan het werk kunt.

Je zenuwen de baas, introductie workshop

Voor wie?
Je weet dat je het stuk in je vingers hebt, dat je het kunt spelen maar toch slaat de angst je om het hart als je het podium op gaat. Het lijkt wel alsof je niet meer helder kunt denken en je gevoelens met je aan de haal gaan.
Of heb jij, dat je bij elk nieuw project, bij de voorbereidingen thuis of tijdens de repetities, twijfelt of jij het wel kan? Uiteindelijk komt het altijd weer goed maar ondertussen levert het je wel onnodige spanning en stress op. Tijd om te kijken wat jij er zelf aan kunt doen!

Lees meer

In de lespraktijk, reflecteren op jouw docentschap

Voor wie?
Lesgeven geeft je veel voldoening, je neemt jouw leerlingen serieus en of je nou werkt met jonge kinderen of volwassenen, jij weet iedereen te enthousiasmeren. Maar soms loop je vast, lijkt jouw aanpak niet te werken of raak je geïrriteerd omdat ze weer niet geoefend hebben.

Lees meer

Agenda

Top

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze worden gebruikt om de site goed te laten werken en de bezoekersaantallen bij te houden. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Lees meer